HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Vijesti iz Turističkog ureda

Vijesti iz Turističkog ureda

Edukacija za iznajmljivače

26. 02. 2024.

Turistička zajednica grada Vodica u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. organizira edukaciju za privatne iznajmljivače "EVISITOR MOBILNA APLIKACIJA I POSTAVLJANJE I ODREĐIVANJE CIJENA". Pozivamo sve zainteresirane iznajmljivače da se pridruže radionici koja će se održati u petak, 01.03.2024. u hotelu Olympia Sky (dvorana Delta), s početkom u 18:00 sati.

Teme:

- Prijava i odjava gostiju eVisitor NOVO!
- Postavljanje i određivanje cijena
          - Izračunajte troškove vašeg objekta
          - Postavite maksimalnu cijenu
          - Ponudite popuste
          - Upravljajte cijenom
          - Koliko ostaje vama!!!
- Oglašavanje
          - Booking.com, AirBnB
          - Kako postići vidljivost oglasa?
          - Kako doći do rezervacija?

Radionicu vode predavači iz Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo. Sudjelovanje je besplatno, a mole se svi zainteresirani da svoj dolazak prijave putem obrasca u nastavku ili pozivom na broj 022 443 888.

Prijava

  Sufinanciranje projekata u 2024.

  26. 01. 2024.

  Turistička zajednica grada Vodica raspisala je Natječaj za sufinanciranje projekata u 2024. godini. Projekti koji se prijavljuju trebaju biti usmjereni na poboljšanje turističke ponude grada Vodica i temeljiti se na već postignutim rezultatima prijašnjih sličnih aktivnosti. Sukladno pravilima natječaja, prednost imaju projekti koji se odnose na pred i posezonu. Svi zainteresirani svoje projekte mogu prijaviti do 11. veljače 2024.

  Natječaj
  Obrazac za prijavu

  Informacije za vlasnike kuća i stanova za odmor (2024)

  23. 01. 2024.

  Turistička zajednica grada Vodica pripremila je ažurirane informacije za 2024. godinu namijenjene fizičkim osobama vlasnicima kuća i stanova za odmor na našem području (nekomercijalni objekti), a možete ih preuzeti u nastavku:

  Turistička pristojba u 2025. godini

  18. 01. 2024.

  Županijska skupština Šibensko-kninske županije na 23. sjednici od 11. prosinca 2023. godine donijela je Odluku o visini turističke pristojbe za 2025. godinu za područje Šibensko-kninske županije, koju možete preuzeti ovdje.

  Javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u programu Advent u Vodicama 2023.

  16. 10. 2023.

  Grad Vodice i TZ grada Vodica pozivaju sve zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, te proizvodnju i prodaju robe koja se odnosi na tradicionalne proizvode (vino, med, likeri, alkoholna pića, mliječni proizvodi, mesni proizvodi, slastice i sl.), te prigodne božićno-novogodišnje predmete da iskažu interes za sudjelovanjem u programu Advent u Vodicama 2023.

  Edukacija za iznajmljivače - Saznajte novosti i povećajte prihode 2023.

  07. 04. 2023.

  Turistička zajednica grada Vodica organizira drugu ovogodišnju edukativnu radionicu namijenjenu privatnim iznajmljivačima. Radionica će se održati u utorak 18. travnja 2023. od 18:00 sati u hotelu Olympia Sky (dvorana Delta) u Vodicama, Ljudevita Gaja 6. Na radionici će iznajmljvači saznati novosti vezano za poslovanje i kako povećati prihode koristeći sve dostupne alate upravljanja objektom i oglašavanja. Predviđeno trajanje je tri školska sata. 

   Potpore za turizam, ugostiteljstvo i druge djelatnosti

   31. 03. 2023.

   Turistička zajednica grada Vodica objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora za podizanje kvalitete usluga u turizmu, ugostiteljstvu i drugim s turizmom povezanim djelatnostima u 2023. godini. Na javni poziv se mogu prijaviti obrtnici, trgovačka društva, nositelji OPG-ova i kućne radinosti te samostalni umjetnici koji djeluju na području TZ grada Vodica, a obavljaju sljedeće djelatnosti: ugostiteljska djelatnost, pružanje usluga u turizmu te proizvodnja i prodaja lokalnih proizvoda i suvenira. Potpore se dodjeljuju za: izradu foto i video materijala, dizajn interijera, izradu promotivnih materijala, DMK programe.

   JAVNI POZIV
   PRIJAVA

   Potpore za privatni smještaj

   31. 03. 2023.

   Turistička zajednica grada Vodica objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora za podizanje kvalitete ugostiteljskih usluga u domaćinstvu u 2023. godini. Na javni poziv se mogu prijaviti nositelji rješenja o odobrenju za pružanje usluga smještaja u domaćinstvu na području TZ grada Vodica, a potpore se dodjeljuju za izradu foto i video materijala te dizajn interijera smještajnih objekata.

   JAVNI POZIV
   PRIJAVA

   Natječaj za sezonske radnike

   31. 03. 2023.

   TZ grada Vodica objavljuje natječaj za sezonske radnike.
   Natječaj za sezonske poslove informatora

   Turistička pristojba u 2024. godini

   28. 03. 2023.

   Županijska skupština Šibensko-kninske županije je donijela Odluku o visini turističke pristojbe za 2024. godinu za područje Šibensko-kninske županije, koju možete preuzeti ovdje.

   Turistička zajednica
   grada Vodica

   Obala Vladimira Nazora bb
   HR-22211 Vodice