HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Tečaj engleskog jezika i informatike

Tečaj engleskog jezika i informatike

09. 01. 2017.

Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Centrom izvrsnosti Sv. Lovre iz Šibenika i TZ županije Šibensko-kninske i u ovoj godini organizira tečajeve engleskog jezika i informatike za privatne iznajmljivače s područja grada Vodica. Planirani termin održavanja tečaja je od veljače do travnja.

 

1. Tečaj engleskog jezika i informatike

- trajanje: 40 školskih sati (30 sati engleskog jezika i 10 sati infromatike)
- održavanje: 2 puta tjedno po 90 minuta (2 školska sata) ili prema dogovoru
- ovisno o broju polaznika, tečaj će se održavati u Vodicama ili u Šibeniku

Edukacija će  pomoći iznajmljivačima da što lakše komuniciraju s gostima, te da svladaju osnove korištenja interneta kako bi na što lakši način došli do potencijalnih gostiju. Cilj tečaja je podizanje razine kvalitete pružanja usluge privatnog smještaja unapređenjem usluge u ovom segmentu ponude.

Program:

a)    Engleski jezik - upoznavanje, priča o destinaciji, pisanje e-maila, naglasak na komunikaciji i govornom jeziku.

b)    Informatika -  osnove korištenja računala, Internet (pretraživanje, upload, download i sl.), oglašavanje na portalima, e-mail (slanje s privitkom, odgovaranje na mail i dr.)

NAPOMENA: iznajmljivači koji su u 2016. godini završili ovaj program, mogu se prijaviti za nastavak tečaja i upisati viši stupanj engleskog jezika i informatike.

 

Cijena tečaja je 1.200,00 kn, od čega TZ grada Vodica i TZ županije Šibensko-kninske sufinanciraju 400,00 kn po polazniku. Za polaznika je konačna cijena 800,00 kn (moguće platiti u obrocima).

 

2. Program poslovnog engleskog jezika „English for work- Engleski za privatne iznajmljivače“

Turizam je djelatnost u kojem ljudi žive isključivo od svog umijeća komuniciranja s drugim ljudima – gostima. Stoga je komunikacija na stranom jeziku i poslovni bonton osnova ophođenja kojim ćete pružiti svojim gostima osjećaj dobrodošlice. Ovakvi programi se organiziraju i realiziraju u mnogim sredinama i neposredno utječu na rast i razvoj ovog sektora.

Program tečaja uključuje ove teme: rječnik, rezervacija, reklamacija, koraci pri dočeku i ophođenju sa gostima, pismo dobrodošlice, lokalne informacije.
Vrijeme trajanja: 33 sata (dva mjeseca)
Minimalni broj polaznika: 8 

Cijena tečaja je 995,00 kn, od čega TZ grada Vodica i TZ županije Šibensko-kninske sufinanciraju 400,00 kn po polazniku. Za polaznika je konačna cijena 595,00 kn (moguće platiti u obrocima).

 

Zainteresirani iznajmljivači mogu se prijaviti putem on-line obrasca ili na telefon 022 443 888, zaključno do 29.01.2017.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice