HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Safe stay in Croatia

Safe stay in Croatia

26. 02. 2021.

Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica predstavili su projekt Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu, koju od 2021. godine dionicima u turističkom sektoru dodjeljuje ministarstvo turizma i sporta. Na novoj web platformi svi zainteresirani mogu naći informacije o tome što Stafe stay in Croatia predstavlja, prijaviti se za dodjelu oznake, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove. 

Hrvatska turistička zajednica provodit će promotivne aktivnosti u sklopu kampanje tijekom ožujka i travnja na tržištu Njemačke, Austrije, Italije, Poljske, Velike Britanije, Češke, Slovačke, Mađarske, Francuske i Nizozemske. Uz promotivni dio, koji se odnosi na pozicioniranje Hrvatske kao dobro pripremljene i sigurne turističke destinacije, ova kampanja ima i edukativni karakter s ciljem da se gosti upoznaju s protokolarnim i epidemiološkim mjerama koje se provode na svim razinama turističke djelatnosti kako bi im se omogućio siguran i ugodan boravak u našoj zemlji.

Zainteresirana javnost putem web stranice www.safestayincroatia.hr može pretraživati sve dionike turističkog sektora koji nose oznaku Safe stay in Croatia, pronaći relevantne informacije o zdravstvenim i sigurnosnim protokolima u sedam osnovnih kategorija, ali i pronaći informacije kako postupiti u slučaju sumnje na COVID-19. 

Turistička zajednica grada Vodica poziva sve zainteresirane dionike sektora turizma i povezanih djelatnosti da se uključe u Safe stay in Croatia kampanju, izvrše prijavu i besplatno preuzmu sigurnosne oznake i time doprinesu percepciji Hrvatske i Vodica kao sigurne destinacije.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice