HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Pet Friendly akcija - Šibenske šape

Pet Friendly akcija - Šibenske šape

31. 07. 2019.

Turistička zajednica grada Vodica želi svim ugostiteljskim i trgovačkim objektima na svom području skrenuti pažnju na hvalevrijednu akciju pokrenutu od strane udruge Šibenske šape u suradnji s trgovinom Zoo City. Tekst poziva na sudjelovanje pročitajte u nastavku, a za sve dodatne informacije obratite se direktno Šibenskim šapama na email: sibenske.sape@gmail.com

 _________________________ 

Dragi ugostitelji, iznajmljivači i trgovci,

Udruga Šibenske šape ovog ljeta u Dalmaciji pokreće akciju pod nazivom Pet Friendly. Sigurno ste i sami primijetili koliko naših turista putuje sa svojim kućnim ljubimcima. Mi im to želimo učiniti jednostavnijim kako bi se zaista osjećali dobrodošlima. Stoga Vas želimo potaknuti da svoje restorane, kafiće, apartmane, urede i trgovine deklarirate kao Pet Friendly lokacije. Dizajnirali smo naljepnice za ulazna vrata koje ćemo besplatno udijeliti svim zainteresiranim objektima koji nam se jave, a kako bismo Vas potaknuli na brigu o životinjama želimo svakome uz naljepnicu dati i zdjelicu za vodu koju su nam osigurali naši vjerni partneri Zoo City.

Sve Pet Friendly objekte objavit ćemo na svojoj Facebook stranici te na našim web stranicama www.sibenskesape.hr kako bi Vas gosti koji putuju s ljubimcima lakše pronašli.     

Svi zainteresirani vlasnici objekata mogu nam se javiti na email sibenske.sape@gmail.com

Vjerujemo da možemo na obostrano zadovoljstvo podići razinu brige za životinje, a samim time i razinu turizma.

Veselimo se našoj suradnji,

Šibenske šape

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice