HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Otok Prvić dobitnik priznanja na Danima hrvatskog turizma

Otok Prvić dobitnik priznanja na Danima hrvatskog turizma

04. 10. 2019.

Tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske - Dani hrvatskog turizma (DHT) - održava se od 2. do 5. listopada 2019. godine u Slavoniji. 
Trodnevni program ove manifestacije donosi pregršt edukativnih radionica i prezentacija, a uz već tradicionalni susret s predstavnicima Vlade RH te Hrvatski turistički forum, ovogodišnji Dani hrvatskog turizma okrunit će se dodjelom nagrada i priznanja najboljima u akcijama Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

Sinoć je, na imanju Kunjevci u Vinkovcima, dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru te ljude u turizmu.  U kategoriji Autentična primorska destinacija "malo misto" otoku Prviću dodijeljeno je priznanje kao jednom od troje finalista, a plaketa je uručena direktorici TZ grada Vodica Aniti Franin Pečarica. Vrijedno je to priznanje struke svim dionicima turističke ponude našeg predivnog otoka. Pobjednikom u istoj kategoriji za 2019. godinu proglašen je Cavtat. 

Drugi dio nagrada dodijelit će se 4. listopada u Osijeku za 10 najboljih u turizmu u kategorijama: Turistička destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Plaža godine, Turistički događaj godine, DMK Putnička agencija godine, Restoran godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te Posebno priznanje za izniman doprinos turizmu Republike Hrvatske.

Organizatori Dana hrvatskog turizma su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, koji ovu manifestaciju organiziraju već dvanaestu godinu zaredom.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice