HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Održan Visit Vodice IQM Destination Day

Održan Visit Vodice IQM Destination Day

27. 11. 2020.

Jučer je održana Visit Vodice IQM Destination Day putem videokonferencije IQM Destination tima: Anita  Franin P., Đurđica Šimičić, Pero Matić i Anamarija Ciccareli, te partnera u projektu. Na početku konferencije Anita Franin P. predstavila je  Nove proizvode koji će se realizirati u sljedećem razdoblju počevši od 2021.g. Prezentirana su 4 nova proizvoda: Faust Vrančić, U Vodice po zdravlje, Tamo gdje izvire užitak su Vodice i Okusi mora, maslina i vina u Vodicama, te prijedlozi implementacije novih proizvoda.

Gđa.Đurđica Šimičić prezentirala je Primjer implementacije turističkog proizvoda u praksu , na primjeru Apoksiomena u Malom Lošinju.

Što nas očekuje u sljedećem razdoblju s obzirom na okolnosti vezane za pandemiju g. Pero Matić prezentirao je temom: Upravljanje cijenama i kvalitetom u 2021. godini za sve dionike u turizmu (hoteli, kampovi, privatni smještaj, ugostiteljski objekti, OPG-i i ostali dionici).

Gđa. Anamarija Ciccareli posebno je za privatne iznajmljivače obradila temu Privatni smještaj – trendovi u 2021. godini, te sa  gđom. Đurđicom Šimičić temu Marketing i trendovi u 2021. godini.

Uslijedila su pitanja i teme prema prijedlozima dionika vezane za prezentirane teme konferencije, kojima su dionici razmijenili svoja iskustva, prijedloge i razmišljanja.

Na kraju konferencije predstavljen je CROSTO – uključenje  u projekt sustava mjerenja  pokazatalja učinaka razvoja turizma, a odnosi se na njegov ekonomski, okolišni i društveni učinak. Cilj uključenja u projekt CROSTO je daljnji razvoj temeljen na održivom, uključivom i odgovornom turizmu. Prezentacija je održana za predstavnike Grada i subjekata mjerodavnih za prikupljanje podataka.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice