HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Nova image brošura TZ grada Vodica

Nova image brošura TZ grada Vodica

28. 01. 2019.

Turistička zajednica grada Vodica izdala je novu image brošuru kojom će se u narednom razdoblju predstavljati destinacija Vodice na inozemnim i domaćim turističkim sajmovima, u turističko-informativnim centrima, na hotelskim recepcijama, u smještaju kod domaćina te u svim drugim promotivnim aktivnostima TZ-a. Brošura je u svom novom izdanju tiskana u osam jezičnih verzija, a njena posebnost je što ju korisnici uz malo "uradi sam" vještina mogu pretvoriti u zidni kalendar kojeg mogu ponijeti u svoje domove i uživati u prizorima Vodica, Srime, otoka Prvića i okolice tijekom cijele godine. Prezentacija destinacije kroz image brošuru temelji se u prvom redu na atraktivnim vizualnim elementima i osnovnim preporukama za pojedine turističke proizvode, a za svaki segment ponude u brošuri se koriste QR kodovi koji vode na internet stranice TZ grada Vodica na kojima se nalaze detaljnije informacije.

U završnoj je fazi pripreme i nova programska brošura "Vodice TO DO", odnosno brošura u kojoj će se objediniti i turistima predstaviti svi programi i aktivnosti koje ih očekuju u Vodicama, s posebnim naglaskom na pred i posezonu. Tako će se u toj brošuri naći detaljne informacije o mogućnostima aktivnog odmora, lokalnim OPG-ovima i njihovoj ponudi, agroturizmu, gastronomiji, wellness i SPA ponudi, medicinskim uslugama, izletima, vođenim turama i dr.

Dodatno, TZ grada Vodica i ove će godine nastaviti s reizdavanjem ostalih svojih promidžbenih materijala pa nas tako u 2019. tako očekuju još i info vodič, katalog privatnog smještaja, plan grada, kalendar događanja i drugi materijali. Sve ove publikacije dostupne su i u digitalnom obliku na web stranicama TZ-a: 
https://www.vodice.hr/hr/multimedija/brosure

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice