HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Nova aplikacija za razmjenu viška gostiju

Nova aplikacija za razmjenu viška gostiju

23. 04. 2015.

Ap Ap, što je skraćeno od „aplikacija za apartmane“, nova je inventivna smartphone aplikacija, čiji je idejni začetnik Vodičanin Dario Radin-Mačukat, po struci prvostupnik ekonomije za turistički menadžment. Razvio ju je u suradnji s prijateljem.
 
Radi se o aplikaciji za pribavljanje gostiju iznajmljivačima apartmana, soba i kuća za odmor, koja bi putem međusobne razmjene, preko oglašavanja potražnje za smještajem, na brz i jednostavan način inicirala i omogućila razmjenu viška upita za smještaj gostiju dobivenih uživo ili nekim drugim direktnim kontaktom. Mogu je koristiti i posrednici (agencije) za brže i jednostavnije pronalaženje smještaja turistima. Namijenjena je dakle onoj osobi koju će potencijalni gost uživo ili na neki drugi način kontaktirati da bi si pronašao smještaj. Pojednostavljeno rečeno, korisnici će imati priliku umrežiti se sa ostalim iznajmljivačima i posrednicima u njihovom mjestu, i jedni drugima slati goste, koje iz nekog razloga ne mogu primiti, na brz i jednostavan način.

Mobilna aplikacija Ap Ap jedan je od načina implementacije modernih trendova komunikacijske tehnologije u svrhu poboljšanja turističkog doživljaja. Koristeći aplikaciju Ap Ap povećavaju se šanse da destinacija ostavi bolji početni dojam na gosta, i dođe na glas kao neka u kojoj se u kratkom vremenu može naći smještaj za svačiji ukus.

Aplikacija će ove godine biti besplatna, a neće biti potrebno ni registrirati se za njeno korištenje. Naplata godišnje registracije razmatrati će se tek od 2016. godine. Za sad je dostupna samo verzija za Android operacijske sustave. Možete je preuzeti putem Google Play-a na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cinober.apap. Sve vezano uz aplikaciju možete pratiti i na Facebook stranici aplikacije: https://www.facebook.com/ap.ap.razmjena.gostiju.

 

                        

 

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice