HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Nagradni natječaj

Nagradni natječaj

23. 04. 2014.

Pod sloganom "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto" vodičko komunalno poduzeće Leć u suradnji s portalom Infovodice nastavlja akciju nagrađivanja najljepše uređenog travnjaka, vrta, balkona i autohtonog vrta. Akcija će započeti s Uskrsom i trajat će do blagdana Velike Gospe, a građani svoje prijave mogu poslati na e-mail: info@infovodice.com

 

Cilj organizatora akcije je nagraditi one koji već godinama požrtvovno rade na uređenju svojih okućnica te motiviranje građana da što ljepše i maštovitije urede svoje vrtove, dvorišta, terase i balkone i uključe se u natjecanje.

 

Opći uvjeti za foto natječaj "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto":

Vodičko komunalno poduzeće Leć i portal Infovodice raspisuju akciju nagrađivanja najljepše uređenog travnjaka, vrta, balkona i autohtonog vrta putem foto natječaja.

Natječaj se odnosi za cijelo područje Grada Vodica.

 

Trajanje natječaja:

Fotografije svojih zelenih i cvjetnih površina možete slati od Uskrsa, 20. travnja do 10. kolovoza 2014. godine, nakon čega se pristigle fotografije postavljaju u četiri pripadajuća albuma (travnjak, vrt, balkon i autohtoni vrt) na facebook stranici portala Infovodice https://www.facebook.com/infovd, bez naznake tko ih je poslao kako bi omogućili što objektivnije glasovanje.
Online facebook glasovanje trajat će od 11. kolovoza do 17. kolovoza 2014. godine do 23:00 sata

 

Najljepšim travnjakom, balkonom, vrtom i autohtonim vrtom bit će proglašen onaj koji sakupi najviše "sviđa mi se" u svojoj kategoriji.

Ukoliko do isteka online glasovanja dvije ili više fotografija budu imale podjednak broj "sviđa mi se" oznaka, o pobjedničkoj fotografiji odlučit će sud u sastavu: Stanko Birin i Petar Grgurev

 

Slanje radova:

Radovi se primaju isključivo na adresu elektronske pošte info@infovodice.com s naznakom 
" Za natječaj "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto""

 

Uz fotografiju, u elektronskoj pošti mora stajati:

- kategorija u kojoj površina konkurira,
- ime i prezime, adresa i broj telefona vlasnika prijavljene površine.

 

Sudionici prijavom potvrđuju sudjelovanje u natječaju, jamče ispravnost navedenih podataka kao i to da su prijavljene površine njihove te da su površine fotografirane ove godine.
Svaki se sudionik može natjecati u svim kategorijama s jednom fotografijom površine iz svake kategorije.

 

Format fotografija:

Fotografije ne smiju biti veće (teže) od 1 MB i moraju biti u .jpg, odnosno .jpeg formatu.

 

Korištenje fotografija:

Posjetitelj prijavom na natječaj pristaje da se fotografije uvrste u mrežne stranice tvrtke Leć (www.lec.hr) i portala Infovodice (www.infovodice.com) te da se po potrebi koriste u druge promotivne svrhe (na internetu i u tiskanim medijima) bez naknade autoru fotografija.

Prijavom fotografije smatra se da su sudionici natječaja upoznati s pravilima natječaja i da se odriču prava na žalbu.

 

Nagrade:

- Najljepši travnjak: poklon bon u vrijednosti 2.500,00 Kn (dvije i pol tisuće kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

- Najljepši vrt: poklon bon u vrijednosti 2.500,00 Kn (dvije i pol tisuće kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

- Najuređeniji balkon: poklon bon u vrijednosti 2.500,00 Kn (dvije i pol tisuće kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

- Najuređeniji autohtoni vrt: poklon bon u vrijednosti 2.500,00 Kn (dvije i pol tisuće kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

 

Nagrade će se dodijeliti na "Večeri maslinova ulja" koja će se održati 20. kolovoza navečer.

 

 

 

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice