HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » IQM - Kartica za iznajmljivače

IQM - Kartica za iznajmljivače

23. 11. 2018.

Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica od lipnja ove godine provode projekt integriranog upravljanja kvalitetom destinacije - IQM VODICE – kojem je cilj podizanje kvalitete u svim segmentima koji utječu na kvalitetu usluge i proizvoda u turizmu. U prvoj fazi ovog projekta provedena su početna mjerenja kvalitete po pojedinim segmentima turističke ponude destinacije Vodice i TZ grada Vodica zahvaljuje svima koji su se ispunjavanjem anketa uključili u projekt i pomogli da turizam u Vodicama bude još kvalitetniji.

U sklopu implementacije IQM projekta TZ grada Vodica pripremila je kartice za iznajmljivače s kojima će kod partnera koji su se uključili u projekt moći koristiti pogodnosti pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta. Projekt je trajnog karaktera, a kartice mogu preuzeti svi građani koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu na području TZ grada Vodica.

Kartice glase na ime i nisu prenosive, a mogu se preuzeti u uredu TZ grada Vodica, uz predočenje osobne iskaznice. Popis partnera i ugovorenih pogodnosti za iznajmljivače nalazi se na priloženom letku, a namjera je u budućnosti dopunjavati pogodnosti sa novim partnerima koji su dobrodošli uključiti se u projekt. Sve buduće izmjene i dopune ugovorenih pogodnosti TZ grada Vodica će objavljivati na svojim web stranicama i kroz obavijesti na početnoj stranici sustava eVisitor.

Letak - kartica za iznajmljivače

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice