HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » IQM edukacija - 27.10.2021.

IQM edukacija - 27.10.2021.

26. 10. 2021.

IQM edukacija srijedom od prošlog tjedna objavljena je na IQM Destination Youtube kanalu https://www.youtube.com/watch?v=xqu0UVMvL4o , a mi već krećemo sa sljedećom i najavljujemo webinare koji slijede srijedom. Pridružite nam se i poslušajte naše goste na panelima, koji će Vam kao i do sada iskreno i iz prve ruke ispričati svoje poslovno iskustvo. 

Datum održavanja: 27.10.2021. (srijeda) u 17,00 sati
TEMA: Razvoj novog proizvoda - CAMINO kroz Hrvatsku - vjerski turizam
Gost panela:
Nataša Jurina, univ.spec.oec., završila je stručni specijalistički studij iz područja destinacijskog menadžmenta. Upoznati će nas sa pozitivnim primjerom prakse,  kako je operativno postavljen novi proizvod Camino u Krku, a koji danas ima sve veći broj posjetitelja.
Vedran Pražen, Tajnik Bratovštine Sv. Jakova, začetnika projekta Camino kroz Hrvatsku.
Luka Kolovrat, dir. TZ Imota, gdje je ove godine pokrenuta tematska staza Camino.

Razgovarat ćemo o izazovima kojima se susreću destinacije koje razvijaju novi proizvod, na primjeru vjerskog turizma. Koje su pripreme potrebne, koji resursi i organizacija dočeka gostiju? Pričati ćemo o potencijalnim prilikama za sve dionike u destinaciji, uključivanju zajednice i načinima suradnje.
Vjerujemo da ćemo Vas inspirirati i na jednostavan način ispričati kako operativno pripremiti sve resurse za kvalitetnu realizaciju.
Molimo pripremite Vaša pitanja, na kraju predavanja pokušati ćemo odgovoriti na svako pitanje.

Webinar se snima i snimka će biti javno objavljena.

LINK: 
https://us02web.zoom.us/s/85719871627?pwd=UTgrbmVZSGt2RFhhN2JYSjF6ejBSdz09 
Passcode: 555887

Za dolazak na predavanje dovoljno je upisati ime i prezime osobe koja je prisutna na predavanju. Podaci se upisuju pri ulasku na predavanje. Pripremite slobodno pitanja koja ćete predavaču moći postaviti u pismenom obliku (chat u tijeku predavanja). Edukacija se snima i biti će javno objavljena. Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odazivu.

Najavljujemo temu koja slijedi:


DATUM: 03.11.2021. u 17,00 sati
TEMA: EVENTI INSPIRIRANI KULTUROM I TRADICIJOM
PREZENTIRAMO GOSTE PANELA:
Rabska fjera - dir. Turističke zajednice Grada Raba, Ivana Matušan
Lošinjskim jedrima oko svijeta - dir. Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, Dalibor Cvitković

Vaš IQM Destination tim zahvaljuje Vam na dolasku!

IQM Destination partneri: TZ Grada Splita, TZ Grada Malog Lošinja, TZ Grada Vodica, Klaster Lika Destination, TZ Grada Karlovca, TZ Grada Požege, TZ Grada Kutjeva, TZ Grada Lipika, TZ Grada Pakraca, TZ Grada Pleternice, TZ Zlatni Papuk, TZ Grada Vukovara, TZ Grada Iloka, TZ Općine Nijemci, TZ Imota, TZ Grada Novalje, TZ Grada Cresa, TZ Grada Raba, TZ Općine Orebić, TZ Grada Supetra, TZ Općine Bol, TZ  Općine Janjina, TZ Općine Ston, TZ Općine Trpanj, TZ Gorskog kotara

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice