HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » IQM aktivnosti

IQM aktivnosti

28. 05. 2020.

U sklopu projekta IQM Destination Vodice održana je  video konferencija 21.05.2020. IQM tima (uz Đ. Šimičić i A. Franin P. i g. Pero Matić)  i hotelijera partnera projekta. Sukladno zaključcima prethodne video konferencije, glavna tema ove konferencije uz analizu trenutne situacije je bila i aktivnosti na projektu Visit Vodice Card, te marketinške aktivnosti.

S obzirom da su partneri IQM Destination Vodice podržali projekt Visit Vodice Card, kao destinacijski proizvod, u tijeku je izrada softverskog rješenja ove online kartice, a slijedi prikupljanje privola za sudjelovanje i dogovaranje odobrenja popusta  svakog pojedinog sudionika. Nakon toga slijedi uključivanje promotivnih materijala, organizacija i dodatni marketing. Plan je da se do 1. srpnja projekt kartice finalizira.

Marketinške aktivnosti su s obzirom na razvoj novih okolnosti pripremljene za realizaciju i to postepeno. Stav je da se s jačom promocijom krene u prvoj polovici lipnja, ako se potvrdi otvaranje granica EU od 15. lipnja. Za sada je pokrenuta kampanja  na društvenim mrežama, te od 29. svibnja promo aktivnosti na slovenskom tržištu (granice sa Slovenijom otvorene).

Dogovorena je i nova video konferencija nakon realizacije dijela projekta online kartice.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice