HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Foto natječaj

Foto natječaj

30. 03. 2021.

Turistička zajednica grada Vodica poziva sve zaljubljenike u fotografiranje na sudjelovanje u foto natječaju „Uskrs u Vodicama“ s ciljem da obilježimo ovo posebno vrijeme fotografijama koje slave doživljaj Uskrsa u našem gradu.  Uskrsno vrijeme oduvijek ima posebno značenje u Vodicama, sada možda i više nego ikad. Ostanimo zajedno u našim mislima i željama te podijelimo svoje omiljene motive, trenutke i doživljaje!

Fotografije na temu „Uskrs u Vodicama“ mogu se dostaviti na e-mail info@vodice.hr ili privatnom porukom našoj Facebook stranici @visit.vodice.official od 31.03. do 05.04.2021. godine. Autori deset najbolje ocjenjenih fotografija biti će nagrađeni prigodnim promo paketima TZ grada Vodica.   

Autori uz fotografije moraju dostaviti svoje ime, prezime i kontakt. Svaki autor može na natječaj prijaviti jednu svoju fotografiju. Prijavom na natječaj autor pristaje na ustupanje autorskog prava korištenja fotografije za potrebe provođenja i promocije natječaja. Natječaj se zatvara  05.04.2021. godine, nakon čega će TZ grada Vodica pristigle fotografije objaviti na svojoj Facebook stranici.

Fotografije pristigle na natječaj objavit će se na Facebook stranici TZ grada Vodica, a ocjenjivanje putem oznaka „sviđa mi se“ posjetitelja stranice trajati će od 06.04. do 10.04.2021.  Posjetitelji Facebook stranice TZ grada Vodica sudjeluju u izboru dodjelom oznake "sviđa mi se“ / „like“ onoj fotografiji za koju smatraju da je najljepša. Temeljem ukupnog broja oznaka „sviđa mi se“ / „like“  organizator će proglasiti deset najbolje ocjenjenih fotografija i imena autora koji će biti nagrađeni.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice