HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Dodjela prve oznake "Like HOME" obitelji Franić

Dodjela prve oznake "Like HOME" obitelji Franić

25. 07. 2016.

Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.


Ciljevi projekta su:
- udruživanje ponude sa zajedničkom razinom kvalitete usluge i marketinškim istupom:
- povećanje kvalitete turističke ponude obiteljskog smještaja,
- dodatna promidžba putem: službenih internetskih stranica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, turističkih sajmova ili prezentacija, te tiskanih materijala (brošura)
- jačanje vidljivosti segmenta te time i prepoznatljivost,
- specijalizacija prema različitim ciljnim skupinama;
- stvaranje značajne strateške prednosti, kao i preduvjeta za produženje sezone.

 

Proces certificiranja smo započeli javnim pozivom svim privatnim iznajmljivačima koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do 08. srpnja 2016.g. u lokalnu turističku zajednicu i na taj način postanu članovi kluba kvalitete „Like HOME“ te da ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije poput službenih internetskih stranica, tiskanih materijala, te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija.


Prva ploča će biti dodijeljena obitelji Franić – apartmani Dupin, Prvić Šepurina, koji su se prvi prijavili u projekt. Nakon što je lokalno Povjerenstvo u sastavu Anita Franin Pečarica (TZG Vodica), Nera Ševerdija (Geatours d.o.o.) i Ivana Lušić (TZŽ Šibensko kninske ) posjetilo je obitelj Franić i utvrdilo da objekt i domaćini u potpunosti zadovoljava kriterije projekta, te zaslužuje oznaku kvalitete.
U tijeku je obilazak ostalih objekata u županiji, te će svim ostalim kandidatima koji zadovolje uvjete i uđu u projekt „Like HOME“ ploča biti dodijeljena na svečanoj proslavi Dana turizma Šibensko kninske županije.


Poziv će biti obnovljen nakon turističke sezone kroz cijeli mjesec rujan, te se svi zainteresirani, koji nisu uspjeli u prvom roku, mogu javiti u drugom.

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice