HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Adriagate edukacija za iznajmljivače

Adriagate edukacija za iznajmljivače

05. 11. 2018.

Turistička agencija Adriagate, u suradnji sa partnerom Booking.com organizira besplatnu edukaciju za privatne iznajmljivače i lokalne turističke agencije pod nazivom „Znanjem do uspješne sezone“ koja će se održati 10.11.2018. godine u konvencijskom centru resorta Solaris, u Šibeniku s početkom u 10.00 h.
 
Predavanja će održati stručni predavači iz Booking.com-a, gđa Estera Bobanovic i gđa Ana Pancisko iz Zagreba, u kojem će sve zainteresirane upoznati sa radom ovog portala i načinima na koje mogu ostvariti bolju pozicioniranost i popunjenost smještajnih kapaciteta. Uz Booking.com prezentaciju će održati i tvrtka TravelSoft koja će objasniti funkcionalnosti i prednosti channel managera te načine na koje on može olakšati poslovanje, kako malim iznajmljivačima tako i agencijama. Za sve one koji ne žele ili nemaju vremena samostalno oglašavati, predstavit ćemo i sve prednosti poslovanja s full service posrednicima, iz perspektive Adriagate-a. Predavanje TravelSoft-a održat će g. Marko Zeljko, a Adriagate-a gđa Antonia Pivac.
 
Prijava na edukaciju je obavezna zbog velikog broja zainteresiranih i ograničenog broja mjesta u konferencijskoj dvorani, te coffe break-a koji će biti organiziran za sve prisutne.

Link za prijavu: https://goo.gl/forms/nGVGYaplIYKMWwsk2

Program edukacije: https://goo.gl/myzU9V


Za sva pitanja možete se javiti u Adriagate, Marketing odjel - tel: 021 271 870,  097 711 4493

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice