HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » 4. Regionalni forum obiteljskog smještaja

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja

28. 03. 2019.

4. Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS)  u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i suorganizatora Turističke zajednice Šibensko-kninske županije održati će se  u srijedu 10. travnja, od 10 do 16 sati u Kongresnoj dvorani hotela Olympia u Vodicama.

Forum obiteljskog smještaja tradicionalno je najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Panelom će se obuhvatiti niz institucionalnih tema zanimljivih i korisnih iznajmljivačima, poput promjena i novosti u zakonodavstvu. Bit će predstavljene jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača i unapređenje kvalitete smještaja u domaćinstvu. Na dinamičan i interesantan način predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja projektom TZ Šibensko-kninske županije Like home. 

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret privatnih iznajmljivača Šibensko-kninske županije... – dođite i uspješno započnite turističku godinu! Sudjelovanje na FOS-u je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani organizator moli da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem online prijavnice.

Program 4. Regionalnog FOS-a

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice