HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Duje
Hotel Duje

Hotel Duje je mali obiteljski hotel, izgrađen 2009 godine. Raspolaže s 22 sobe i dva apartmana, komforno je opremljen i klimatiziran, kako i dolikuje hotelu s 4 zvjezdice. Želite li buđenje u mirna jutra obasjana suncem, s pogledom na barke i galebove kako se ljuljuškaju na plavoj morskoj površini, na pravom ste mjestu.

 

Hotel je smješten tik pored mora, 2 km udaljen od Vodica - dovoljno daleko da Vam pruži ugodan odmor, a opet dovoljno blizu za one željne vreve, gužve, noćnih izlazaka i svega onog što Vam nudi turističko središte poput Vodica. Sve sobe i apartmani moderno su dizajnirani i opremljeni. Smještaj u Hotelu Duje obećava opušteni b­oravak bilo da ste ­ovdje poslom ili u posjeti. Ispred hotela, u sklopu aperitiv bara, nalazi se prostrana polukružna terasa opremljena modernim i udobnim garniturama za sjedenje.

 

Za vrućih ljetnih dana osvježenje možete potražiti u vanjskom bazenu, smještenom u produžetku terase. Za goste hotela ležaljke i suncobrani, te sprave za fitness su besplatni, a ukoliko Vam je bazen malen, plaža je tik preko puta.

Kontakt

XVII. Ulica 20, Srima, HR-22211 Srima
+385 (0) 22 444 219

Info

Broj kreveta: 52