HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » O Vodicama » Blog » Organizacija poslovnih događanja u Vodicama - idealan način za spojiti ugodno s korisnim

Organizacija poslovnih događanja u Vodicama - idealan način za spojiti ugodno s korisnim

Vodice su tijekom proljeća izrazito ugodno mjesto za boravak. Sunce sve jače sja, vrijeme je toplije, more nas zove da se okupamo. No, iako nam se ljeto sve više bliži, godišnji odmor ipak još nije na vidiku i zato je ovo doba godine idealno za spojiti ugodno s korisnim. Ono što pod time imamo na umu su različiti kongresi, konferencije, banketi, team building programi, domjenci i ostali slični eventi koji se najćešće događaju u proljetnim i jesenskim mjesecima, odnosno izvan ljetne sezone.

Kongres (foto:Pixabay)

Kongres (foto:Pixabay)

 

Poslovni eventi

Poslovni eventi se održavaju u modernim i opremljenim dvoranama, a okupljaju stručnjake iz raznih područja i struka. Posjetitelji poslovnih događanja putuju zbog potrebe koja je najčešće vezana za njihovu profesiju i glavni motiv putovanja im nije odmor. Ipak, razmjena znanja, umrežavanje sa drugim stručnjacima i usvajanje novih informacija zasigurno je uspješnije i lakše kada se kongres održava sa pogledom na otvoreni bazen i borovu šumu.

Dvorana Atena u hotelu Olympia (foto: Olympia)

 

Kongresne  dvorane

Hotel Olympia u Vodicama već je godinama omiljena kongresna destinacija zbog mediteranskog inspirativnog okruženja i klimatiziranih dvorana opremljenih najmodernijom audiovizualnom opremom. Kongresne dvorane su prilagodljive svakoj namjeni; za poslovni sastanak, domjenak, kongres ili banket, a idealne uvjete za rad omogućuje visok nivo usluge koja je okrunjena sa četiri zvjezdice.

 

Dvorana Olympia sa 506 sjedećih mjesta (foto:Olympia)

 

Zabavni dio poslovnih događanja

Nakon poslovnog dijela, ostaje taman onoliko slobodnog vremena koliko ga je potrebno za svoj vlastiti gušt. Grad Vodice i njegova okolica, pa i sam hotel Olympia, nude pregršt aktivnosti kojima se posjetitelji kongresa i drugih poslovnih evenata rado prepuštaju.

  • Wellness programi

Nakon radnog dijela, sudionici ovakvih događanja rado se opuštaju u wellness centru i uživaju u jedinstvenoj spa atmosferi. Prema svojoj želji mogu birati ponešto iz bogate spa ponude pa masaža, tretmana i kupki, nakon kojih se mogu opustiti u sauni ili jaccuzziju.

 

Wellness ponuda (foto: Pixabay)

U sklopu wellness centra nalazi se i klimatizirana teretana opremljena suvremenim spravama i rekvizitima za trening i rekreaciju.

  • Biciklističke staze

Posjetitelji poslovnog eventa koji preferiraju aktivniji vid opuštanja zasigurno će uživati na jednoj od mnogobrojnih uređenih biciklističkih staza u impresivnoj okolici Vodica.

 

Biciklističke staze (foto:Karika)

  • Dva nacionalna parka u blizini

Grad Vodice nalazi se na idealnoj lokaciji za posjetiti dva od ukupno osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj. Riječ je o Nacionalnom parku Krka i Kornati koji svojim ljepotama očaravaju svakog svog posjetitelja.

Nacionalni park Krka (foto:Pixabay)

 

  • Šetnje uz more

Opuštajuće šetnje i morski zrak mogu biti samo šlag na kraju uspješnog poslovnog druženja, pogotovo ako sudionici organiziranog poslovnog događaja ne dolaze iz priobalnih krajeva. Impresivan vodički arhipelag sa otocima udaljenim svega desetak minuta biti će zaista zasluženi odmor nakon napornog rada.

Plava plaža, Vodice (Foto: Hoopla)

  • Restorani i noćni život

Vodice svojim gostima nude impresivnu gastronomsku ponudu, kao i popularna mjesta za noćne izlaske. Također, naša je regija poznata po vinskim podrumima i vinima kao što su Postup, Babić i Pošip, kojima ćete imati prilike dodatno razveseliti svoje nepce. Kako poslovni događaji znaju trajati i po nekoliko dana, ovaj sadržaj će biti idealan za zadnju večer prije povratka kući.

Spajanje ugodnog s korisnim

Iz svega navedenog lako je zaklučiti da su Vodice idealno mjesto za spojiti ugodno s korisnim. Iako još ima nekoliko mjeseci do godišnjeg odmora, jako nam je drago da stručnjaci iz raznih struka odabiru upravo naš grad kao idealnu destinaciju za nadograđivanje svojih specifičnih znanja.

Veselimo se svakom novom kongresu i svim stručnjacima koji u Vodice dolaze educirati se ali i uživati u bogatoj ponudi grada i okolice. 

Olympia Sky (foto: Olympia)

 

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice