HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » IQM » Top Quality Programi » Zdravlje & Wellness

Top Quality Zdravlje & Wellness

Dental centar Dubravica

Dental Centar Dubravica je jedan od vodećih pružatelja stomatoloških usluga, implantologije i estetske stomatologije u Hrvatskoj, s preko 15 godina iskustva i visokokvalificiranim osoblje. Dental centar Dubravica ima 8 moderno opremljenih stomatoloških studija, u kojima  se kombiniraju vrhunska stomatološka znanja i iskustva s najnovijom dijagnostičkom, terapijskom i laserskom tehnologijom te visoko kvalitetnim materijalima. 

MA - dental studio

Privatna ordinacija dentalne medicine Mirko Ajdučić, dr. med. dent. zdravstvena je ustanova utemeljena na višegodišnjem iskustvu, znanju i stalnome stručnom usavršavanju.

Matell Medical Dental Centar

Matell Medical Dental Centar (MDC) je suvremeni centar dentalne medicine i poliklinika obitelji Nedoklan osnovana 1988. godine, ugodnog i modernog ambijenta, smještena u samom srcu naše predivne Dalmacije, u Vodicama. Pružamo sve usluge dentalne medicine uključujući implantologiju i oralnu kirurgiju, dentalnu protetiku, estetsku dentalnu medicinu, ortodonciju, opću dentalnu medicinu te dijagnostiku i terapiju bolnih čeljusnih zglobova. 

Medicinski Centar Vodice

Medicinski centar Vodice nalazi su u kompleksu zgrade Dental centra Dubravica, a pruža čitav spektar različitih medicinskih usluga na jednom mjestu.

U novootvorenom medicinskom centru očekuje vas spoj vrhunskih zdravstvenih usluga na jednom mjestu uz najviše standarde zahvaljujući visokoeduciranom i iskusnom medicinskom stručnom osoblju te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapijskoj opremi.

Olympia Wellness & Spa

Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! 
Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.