HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Doživjeti Vodice » Zdravlje & Wellness

U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja. 
U skladu s novim trendovima Hotel Olympia  i  Hotel Punta  nude wellness odmore za sva godišnja doba uključujući vrhunske detox, antistres i aroma terapije. Wellness je idealno utočište od svakodnevnih obveza.

Zadnjih godina osim aktivnog odmora, zabave i relaksacije, Vodice su postale atraktivne i kao odredište dentalnog turizma uz visoko kvalitetne, specijalizirane stomatološke usluge uz korištenje najnovije tehnologije.

Cromedic - privatne medicinske usluge

Cromedic je medicinska ustanova sa najvećom mrežom liječnika i infrastrukture potrebne za medicinsku podršku gostima i posjetiteljima, a također i lokalnoj zajednici u kreiranju dodane vrijednosti. Usluge 24/7:

  • kućna posjeta liječnika
  • telemed
  • recepti
  • sanitetski prijevoz

Dental centar Dubravica

Dental Centar Dubravica je jedan od vodećih pružatelja stomatoloških usluga, implantologije i estetske stomatologije u Hrvatskoj, s preko 15 godina iskustva i visokokvalificiranim osoblje. Dental centar Dubravica ima 8 moderno opremljenih stomatoloških studija, u kojima  se kombiniraju vrhunska stomatološka znanja i iskustva s najnovijom dijagnostičkom, terapijskom i laserskom tehnologijom te visoko kvalitetnim materijalima. 

MA - dental studio

Privatna ordinacija dentalne medicine Mirko Ajdučić, dr. med. dent. zdravstvena je ustanova utemeljena na višegodišnjem iskustvu, znanju i stalnome stručnom usavršavanju.

Matell Medical Dental Centar

Matell Medical Dental Centar (MDC) je suvremeni centar dentalne medicine i poliklinika obitelji Nedoklan osnovana 1988. godine, ugodnog i modernog ambijenta, smještena u samom srcu naše predivne Dalmacije, u Vodicama. Pružamo sve usluge dentalne medicine uključujući implantologiju i oralnu kirurgiju, dentalnu protetiku, estetsku dentalnu medicinu, ortodonciju, opću dentalnu medicinu te dijagnostiku i terapiju bolnih čeljusnih zglobova. 

Medicinski Centar Vodice

Medicinski centar Vodice nalazi su u kompleksu zgrade Dental centra Dubravica, a pruža čitav spektar različitih medicinskih usluga na jednom mjestu.

U novootvorenom medicinskom centru očekuje vas spoj vrhunskih zdravstvenih usluga na jednom mjestu uz najviše standarde zahvaljujući visokoeduciranom i iskusnom medicinskom stručnom osoblju te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapijskoj opremi.

Olympia Wellness & Spa

Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! 
Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.

Outdoor Spa by Vodice

Potpuno besplatna terapija prirodom koju možete napraviti sami.

Punta Wellness & Spa

Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness & Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova. Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa. Na raspolaganju su i unutarnji bazen, tri vrste kupelji, beauty programi, kao i fitness centar.