HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Dida Boža Gift Shop

Priča o dida Boži inspirirana je stvarnom osobom - djedom vlasnika tvrtke Hermes International. Smokva - kraljica među džemovima, najpoznatiji proizvod Dida Boža linije ekoloških džemova i namaza, nositelj je prestižne Zlatne medalje Preserves Fancy Food Show (NY). Osim smokve, probajte višnju, namaz od zelenh maslina ili smokvenjak - zasigurno će vas oduševiti. Posjetite ih u gift shopu od svibnja do listopada ili cijele godine putem web shopa.

Fjok

Domaće i točka! 
S ovim je najbolje opisana ponuda darovnog dućana i suvenirnice Fjok, koja na jednom mjestu okuplja samo najkvalitetnije lokalne i proizvođače. Darovni i suvenirski program, gastro delikatese, prirodna kozmetika, dizajnerski proizvodi i unikatan nakit čine ponudu za sve prigode i dobne skupine.

  

Lulina

Lulina je dobro poznato ime vesele radionice i trgovine unikatnih hand-made torbi, nakita, lampi, magneta i drugih predmeta.

OPG Natura Škoj

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i imanje obitelji Šmit u Prvić Šepurini, poznato pod nazivom Natura Škoj, krije pravo malo blago autohtonih biljaka iz kojih se izrađuju brojni kozmetički preparati.

Roko Ivanda Artwork

Roko je lokalni umjetnik čije su slike nadahnute glazbom i pokretom, postavljene u kontekst mediteranske scene. 

Rukotvorine Lipa

Iz radionice Lipa dolaze originalne i vrijedne rukotvorine koje ćete malo gdje drugdje imati priliku vidjeti i kupiti. Gospođa Liposava Kuštović sačuvala je od zaborava vještinu izrade narodnih nošnji i njenih elemenata - ona ručno šije, veze i ukrašava narodne nošnje, pojaseve, kape, torbice, stolnjake s etno elementima i dr. 

Vodička kućica

Obiteljski obrt osnovan 2007. godine nudi proizvode koje sami izrađuju. Proizvodi su autentični za Dalmaciju i Vodice. Posjetite trgovinu u centru Vodica i odaberite najljepše uspomene i idealan poklon za vaše najdraže.