HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » COVID-19 Info

COVID-19 Info

 

Dragi gosti, dobrodošli u Vodice!

Kako bi Vam olakšali planiranje putovanja u uvjetima pandemije Covid-19, donosimo informacije o prelasku granica, epidemiološkim mjerama i epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj te mogućnostima testiranja na našem području.


INFORMACIJE O UVJETIMA ULASKA U REPUBLIKU HRVATSKU
Stranica Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske sadrži informacije o uvjetima ulaska u Republiku Hrvatsku, s obzirom na privremene zabrane, odnosno ograničenja koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19:
mup.gov.hr

PROJEKT SAFE STAY IN CROATIA
Uživanje u ljepotama i atrakcijama koje nudi Hrvatska od sada je lakše uz Safe stay in Croatia, nacionalnu oznaku sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu. Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i drugih dionika koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite. 
safestayincroatia.hr

COVID-19 TESTIRANJE U VODICAMA
Svi putnici koji prilikom povratka u svoju zemlju moraju predočiti negativan nalaz testa na Covid-19, testiranja mogu obaviti u Vodicama:

- Matell Dental Centar, na adresi Ćirila i Metoda 2 . U ovoj ustanovi provode se brzi antigenski (od ponedjeljka do petka od 08:00-20:00 h i subotom od 08:00-13:00 h) i PCR testovi (od ponedjeljka do subote od 08-13 h). Kontakt: 022 444 932, 099 444 9300.  Covid Test Centar - MDCI

COVID TESTIRANJE NA DRUGIM LOKACIJAMA
Informacije o testiranju u Šibensko-kninskoj županiji
split-airport.hr
Airport Zadar

INFORMACIJE O UVJETIMA PRELASKA GRANICA ZEMALJA ČLANICA EU
Službena web stranica Europske unije i mobilna aplikacija Re-open EU pruža pregled informacija o postojećim ograničenjima te zahtjevima u pogledu karantene i testiranja za putnike. Informacije se često ažuriraju i dostupne su na 24 jezika, a uključuju i informacije o epidemiološkoj situaciji u europskim zemljama na temelju podataka Europskog centra za sprečavanje i kontrolu bolesti (ECDC).
reopen.europa.eu
Re-open EU, Google Play
‎Re-open EU, App Store

 
INFORMACIJE O KORONAVIRUSU U HRVATSKOJ
Službena stranica Vlade Republike Hrvatske za informacije o koronavirusu:
koronavirus.hr
 
ENTERCROATIA
S ciljem olakšavanja prelaska granice Republike Hrvatske stvorena je posebna web  stranica na kojoj se nalazi online obrazac u koji se upisuju svi podaci koji su traženi u procesu prelaska granice te uz jednostavno predočenje osobne iskaznice ili putovnice policajcu na granici je cjelokupna procedura na granici svedena na vremenski minimum.
entercroatia.mup.hr

Turistička zajednica
grada Vodica

Obala Vladimira Nazora bb
HR-22211 Vodice