HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Doživjeti Vodice » Zdravlje & Wellness » Olympia Wellness & Spa
Olympia Wellness & Spa

Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote!

Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.

Vi zaslužujete najbolje. Vrijeme i mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi.
Nudimo vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučamo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jaccuzziju.

Trenutke opuštanja možete i nekome pokloniti. Olympia Life wellness centar ima prekrasno dizajnirane poklon bonove koje možete pokloniti dragoj osobi ili poslovnom partneru. Samo izaberite tretman koji želite pokloniti ili iznos koji se može potrošiti u wellnessu.

RADNO VRIJEME

PON - NED 08-22h

Položaj na karti