HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Scala
Hotel Scala

Scala je potpuno novi hotel smješten u Vodicama, samo 2 km od luke Vodice. To je moderan i dizajnerski hotel. Ovaj ekskluzivni objekt nudi nevjerojatan doživljaj i nezaboravan odmor u srcu Jadrana. Hotel nudi 27 luksuznih soba. 

Elegantno blagovanje uključuje savršen početak novog dana uz buffet doručak na terasi ispred hotela. Također možete uživati ​​u mediteranskoj kuhinji s raznovrsnim jelima od mora i mesa u našem restoranu s izvanrednim pogledom na more u središtu Vodica, 2 minute od hotela. Kušajte pažljivo osmišljen Scala menu i uživajte u gurmanskom putovanju uz čašu finog vina. 

U našem wellnessu naći ćete idealno mjesto za uživanje u ambijentu koji pruža nezaboravan doživljaj za sve one koji bi voljeli provesti svoje dragocjene trenutke u ovoj mirnoj oazi. Imamo sobe za tretmane, x saune i prekrasni unutarnji bazen. Također nudimo personalizirane tretmane lica i tijela s ekskluzivnim i jedinstvenim proizvodima za njegu kože. Naši terapeuti su visoko obrazovani s puno iskustva i visokih standarda. Također, poseban dio hotela je sezonski otvoreni bazen na najvišem katu i bar s prekrasnim pogledom na arhipelag i Vodice.

U našem hotelu imamo banketni tim koji će Vam pružiti svu potrebnu pomoć pri organizaciji posebnih poslovnih ili privatnih događaja.

Besplatan Wi-Fi u javnim prostorima i besplatno parkiranje također su dostupni.

Kontakt

Lasan Ante Kabalera 22, HR-22211 Vodice

Info

Broj kreveta: 59
IQM Top Quality Vodice