HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Punta
Hotel Punta

Hotelski kompleks Punta smješten je u borovoj šumi na istoimenom poluotoku, 100 metara udaljen od plaže. Kompleks je zasebna cjelina, udaljen je od centra grada svega 10 minuta lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom. Kristalno čisto more, sa uređenom šljunkovitom plažom, zaštićeno je s nekoliko otoka od otvorenog mora. Svega stotinjak metara dalje nalazi se pješčana plaža, pogodna za djecu i neplivače.

Hotel Punta je 1998. kompletno renoviran. U suvremeno opremljenim sobama i apartmanima , sa sat. TV, telefonom, mini barom, balkonom sa pogledom na more, hotel može ugostiti 270 gostiju (129 soba + 3 hotelska apartmana). Svi prostori u hotelu su klimatizirani. Hotelski parking pod stalnim je nadzorom 24h.

Objeduje se u klimatiziranom restoranu i to poznatim sistemom integralnog stola za sve obroke.

Hotelskom kompleksu Punta pripadaju pored samog istoimenog hotela i pripadajuće depandanse "Arausa", "Arausana" i "Antonina".

Depandanse su smještene u neposrednoj blizini hotela te su ravnomjerno raspoređene na poluotoku. Mogu ugostiti 360 gostiju. Svaka od njih ima 60 soba, većinom su dvokrevetne s mogućnošću korištenja trećeg kreveta. Svaka soba ima kupaonicu, tuš/WC, telefon, balkon s pogledom na more. Depandanse su od plaže su udaljene 20 -ak metara te 50 -ak metara od hotelskog restorana.

Kontakt

Grgura Ninskog 1, HR-22211 Vodice
+385 (0)22 451 434

Info

Broj kreveta: 270