HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Olympia i Olympia Sky
Hotel Olympia i Olympia Sky

NOVO - OLYMPIA SKY

Kompleks hotela Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 50 metara udaljen od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog – 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, a 2017. otvoren je novi Olympia Sky sa moderno opremljenim prostorima i brojnim sadržajima kako bi se gost osjećao u centru pažnje.

Olympia Sky svečano je otvoren u srpnju 2017. Dizajn hotela inspiriran je izgledom kruzera, a interijer uspješno spaja mediteranski stil i moderan dizajn. Hotel je izgrađen s najvišim standardima ekološke učinkovitosti sa brojnim pratećim sadržajima. Ima 149 smještajnih jedinica, od čega 19 apartmana. Tri sobe su prilagođene osobama s invaliditetom.

Na 9. katu se nalazi grijani natkriveni baze s prekrasnim pogledom na Vodice i vodički arhipelag, a na 10. katu je smješten a la carte restoran Sky. U prizemlju hotela su tri suvremeno opremljene kongresne dvorane. 

 

Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba.

 Otvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi, Olympia Life wellness centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsnu gastronomsku ponudu – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia.

Kontakt

Ljudevita Gaja 6, HR-22211 Vodice
+385 (0) 22 452 420

Info

Broj kreveta: 794
IQM Top Quality Vodice