HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Miramare
Hotel Miramare

Smješten istočno od centra poznatog turističkog središta ­Vodica, uz obalu mora, Hotel Miramare privući će Vas svojom elegancijom i šarmom. Vrhunski opremljen, novoizgrađeni Hotel Miramare odiše udobnošću i luksuzom. Hotelski à la carte restoran sa 140 sjedećih mjesta oduševit će Vaše nepce vrhunskim kulinarskim poslasticama, a u aperitiv baru i noćnom baru provest ćete zasigurno ugodne trenutke.

 

Hotel Miramare raspolaže sa 61 elegantno uređenom sobom s čijih se balkona pruža pogled na plažu u neposrednoj blizini. Sobe su klimatizirane, opremljene satelitskom TV, telefonom, bežičnim pristupom internetu, mini barom i sefom, a tri sobe su u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom. Sve kupaonice imaju tuš s masažom i sušilo za kosu. Gostima­ je na raspolaganju room service, usluga pranja i peglanja odjeće te smještaj vozila u podzemnoj garaži.

 

Opustite se uz bazen s lounge barom ili jednostavno uživajte u kavi na velikoj terasi Hotela Miramare. U blizini hotela na raspolaganju su Vam mnoge sportske ­aktivnosti, a lagana šetnja uz more dovest će Vas do centra Vo­dica gdje možete razgledati kulturno-povijesne znamenitosti Vodica i uživati u nekom od brojnih događanja.

Kontakt

Ljudevita Gaja 4, HR-22211 Vodice
+385 (0) 22 440 904

Info

Broj kreveta: 126
IQM Top Quality Vodice