HR | EN | DE | IT | PL
Menu
Početna » Smještaj » Hoteli » Hotel Imperial
Hotel Imperial

Hotel Imperial Vodice smješten je na obali, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice. 
Uz hotel se nalaze depandanse Flora i Madera i pet vila, također kategorizirani s tri zvjezdice.

Cijeli kompleks raspolaže kapacitetom od 420 soba i 15 hotelskih apartmana. Većina hotelskih soba klimatizirana je i smještena na morskoj strani. Sve imaju pripadajući balkon, a opremljene su satelitskom televizijom i telefonom. Vila Regina nudi smještaj u klimatiziranim sobama, s pripadajućim balkonom, satelitskom televizijom i telefonom. Sobe depandansa imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju i telefon.

 

Hotel ima restoran za goste i novouređeni restoran a-la carte, aperitiv-bar, TV salu, suvenirnicu, te otvoreni, dječji i zatvoreni bazen. Gostima su na raspolaganju raznovrsni sportski i zabavni sadržaji: fitness, igralište za djecu, igralište za odbojku, pet teniskih terena, mini-golf, razni sportovi na vodi, a tijekom ljetnog razdoblja i bogat animacijski program za odrasle i djecu. U sklopu hotela nalaze se studio za profesionalnu masažu i sauna. Na plaži hotela nudimo najam ležaljki i suncobrana.

Odmah pored hotela nalazi se ronilačka baza (tečaj ronjenja i najam opreme).
U večernjim satima gosti se mogu opustiti uz bogat zabavno-glazbeni program, a jednom tjedno hotel organizira dalmatinske večeri s tradicionalnom klapskom glazbom. U ponudi su raznovrsna dalmatinska jela i vina, a sve to upotpunjava neodoljiv miris nadaleko poznatog maslinovog ulja.

Kontakt

Put vatroslava Lisinskog 2, HR-22211 Vodice
+385 (0)22 440 468

Info