Vijesti iz Turističkog ureda

petak, 11. 04. 2014.

Turistička zajednica grada Vodica raspisala je natječaje za sezonske poslove u turističko-informativnom centru Vodice te u turističkim društvima Srima i Prvić. Natječaji su otvoreni do 18.04.2014. godine.

 

Natječaj - radno mjesto informator

Natječaj - radno mjesto voditelj Turističkog društva

četvrtak, 06. 03. 2014.

TZ grada Vodica nastavlja s organiziranjem edukativnih radionica za turistički sektor, ovaj put na temu „Izrada promotivnih kampanja za Google tražilicu i GDN mrežu“ , u Vodicama u petak 28.ožujka 2014. Ovisno o broju zainteresiranih polaznika, mjesto održavanja radionice odredit će se naknadno.

Radionica je namijenjena svim fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost, a sudjelovanje je besplatno za one koji imaju sjedište ili podružnicu na području Grada Vodica. Za ostale sudionike naplaćuje se kotizacija u iznosu od 200,00 kn.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na radionici najkasnije do 21.03.2014.

 

Program                     Prijava

ponedjeljak, 17. 02. 2014.

U četvrtak, 13.02.2014. u Vodicama je održana radionica "Oglašavanje na internetu" na kojoj je sudjelovalo više od 60 predstavnika turističkog sektora,  uglavnom privatnih iznajmljivača te djelatnika turističkih agencija i hotela. Predavač i ekspert internet marketinga Miroslav Varga, certificirani Google Adwords i Google Analytics trener, upoznao je polaznike radionice s besplatnim alatima za optimizaciju web stranica za web tražilice, te uslugom Google Adwords.

Predstavnici suorganizatora radionice, Privredne banke Zagreb, predstavili su kreditne linije namijenjene  fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost.

utorak, 14. 01. 2014.

Sve pritužbe, primjedbe i eventualna pitanja u odnosu na poslove koji su od 01. siječnja 2014., a nakon prestanka s radom Državnog inspektorata, u nadležnosti Ministarstva financija (obavljanje inspekcijskih poslova u području prometa roba i usluga, zaštite intelektualnog vlasništva, boravišne pristojbe, zabrane i sprječavanja neregistrirane djelatnosti i nezakonite trgovine, inspekcijski nadzor nad naplatom proračunskih i ostalih prihoda iz područja roba i usluga, ugostiteljske djelatnosti i pružanja usluga u turizmu) mogu se uputiti na besplatni broj telefona 0800 12 22, na e-mail javnost@carina.hr ili pisanim putem na adresu Ministarstvo financija - Carinska uprava, Humboldtova 4 a, 10 000 Zagreb.

utorak, 14. 01. 2014.

TZ grada Vodica u suradnji s Privrednom bankom Zagreb i tvrtkom Google organizira radionicu Oglašavanje proizvoda i usluga na InternetuPredavači su Google treneri – vrhunski praktičari iz turističkog segmenta, a primjeri  isključivo iz turističke djelatnosti. Radionica je namijenjena privatnim iznajmljivačima i drugim fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost.

Radionica će se održati u četvrtak, 13.02.2014. u prostoru Gradske vijećnice u Vodicama, Ive Čače 8, s početkom u 18:00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na radionici tako da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail info@vodice.hr ili fax 442-111 najkasnije do 31.01.2014.

 

Oglašavanje proizvoda i usluga na Internetu

Prijavnica

1 - 5 / 33

Slijedeća >