Hoteli

Hotel Duje

Hotel Duje je mali obiteljski hotel, izgrađen 2009 godine. Raspolaže s 22 sobe i dva apartmana, komforno je opremljen i klimatiziran, kako i dolikuje hotelu s 4 zvjezdice. Želite li buđenje u mirna jutra obasjana suncem, s pogledom na barke i galebove kako se ljuljuškaju na plavoj morskoj površini, na pravom ste mjestu.

Hotel Miramare

Smješten istočno od centra poznatog turističkog središta ­Vodica, uz obalu mora, Hotel Miramare privući će Vas svojom elegancijom i šarmom. Vrhunski opremljen, novoizgrađeni Hotel Miramare odiše udobnošću i luksuzom.

Hotel Olympia

Hotel Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 50 metara udaljen od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog – 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.

Hotel Punta

Hotelski kompleks Punta smješten je pored mora u borovoj šumi na istoimenom poluotoku, 20 metara udaljen od plaže. Kompleks je zasebna cjelina, udaljen je od centra grada svega 3 minute lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom.

Hotel Villa Radin

Hotel Villa Radin, oaza mira na prelijepom poluotoku Punta, korak do mora, 500 metara od centra Vodica okružen je raskošnim magnolijama u sklopu opuštajućeg vrta s bazenom koji pruža svježinu i ugođaj doma.

1 - 5 / 13