03.
svi
2015.

Povodom blagdana svete Jeline, dana grada Vodica,

cijeli mjesec događat će se različita sportska natjecanja,

koncerti, radionice i predstave.

 

 

 


Vodice, svibanj 2015
30.
svi
2015.

Suhozidarska gradionica na Rodinim stanima odvijat će se

svake subote  od 08:00 do 12:00 sati. 

 

Gradionicu vodi Jadran Kale.

 


Staza Srima-Jadrija, od 08:00 sati
31.
svi
2015.

Atletski Klub "Okit" Vodice i ove godine organiziraju utrku "Balajući kroz selo", a cilj utrke je potaknuti ljude na bavljenje sportom. Start i cilj utrke je na Trgu dr. Franje Tuđmana, a startnina iznosi 30 kn za 2,5 km ili 50 kn za 5 km. Za sve sudionike osigurana je hrana, voće, sok i voda. 

 

 


Trg dr. Franje Tuđmana, 31.05. u 19:00 sati.

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.