08.
svi
2014.

Izložba Velika Mrdakovica, rezultati najnovijih arheoloških istraživanja, otvorena je 08. svibnja u Kulturnom centru. Ova izložba se može posjetiti do kraja ljeta radnim danom do 15.00h i u vrijeme kad je otvoreno kino.

 

 

 

 

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Vodice i Muzej grada Šibenika


Kulturni centar Vodice
24.
srp
2014.
-
08.

kol
2014.

Izložba fotografija Boška Lučeva - TRADICIJSKI BRODOVI HRVATSKOG JADRANA može se razgledati u prostorijama "Dva bunara" do 8. kolovoza.

 

 


Prvić Luka
01.
kol
2014.
-
10.

kol
2014.

Izložba akvarela Gojka Nikolića može se posjetiti u prostorijama Mjesnog odbora Prvić Šepurine.

 

 


Prvić Šepurine, 20.00-22.00 h
02.
kol
2014.

Psihomodo svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima i upravo na koncertima Psihomodo Popa publika može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock'n'roll nije samo glazba nego i stil života. 02.08. na rivi vas čeka najbolja uvertira pred Vodičku feštu! 


Obala Vladimira Nazora, 02.08. u 22:00 h
02.
kol
2014.

Za Gospu od Anđela, 02. kolovoza, održava se tradicionalna pučka fešta u Prvić Luci. Ove godine za dobru zabavu zadužen je bend Adriatico.


03.
kol
2014.

Na fešti u Srimi ove godine nastupaju Dalmatino i Berekini.

 

 

 


Srima, Trg Srime od 21:00 h
04.
kol
2014.

4. kolovoza Vodice spremaju najluđu noć i vrhunac ljetne zabave u Vodicama! Program počinje u 21:00 sat, a nakon tradicionalnog ponoćnog vatrometa na glavnoj bini nastupa grupa Colonia.Uživajte u dobroj zabavi do sitnih jutarnjih sati! 

 

 


Obala V. Nazora, od 21:00 sat

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.