06.
srp
2015.
-
12.

srp
2015.

Izložba ilustracija talijanske autorice Eve Montari pod nazivom "Federico", nazvana je prema njenoj slikovnici o slavnom talijanskom redatelju Federicu Felliniju.

Izložba će se održati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice.

 

 


Gradska knjižnica Vodice, 06.07. u 19:00 sati
06.
srp
2015.
-
07.

srp
2015.

'Domaće je najbolje – sajam domaćih proizvoda' je manifestacija koja podupire razvoj i napredak malog i obiteljskog poduzetništva. Za vrijeme trajanja sajma  posjetitelji će moći vidjeti i kupiti samo domaće proizvode vrhunske kakvoće, iz različitih krajeva Hrvatske.

 

Termini održavanja sajma u Vodicama:

06.-07.07.2015.

17.-18.08.2015.

 

Organizatori:  Obrt Fotografica - vizualne komunikacije i TZ grada Vodica


Obala Vladimira Nazora
08.
srp
2015.

Klapa Godimenti je skupina mladih amatera i entuzijasta iz Vodica, zaljubljenika u glazbu i klapsko pjevanje, koji prezentiraju jedan prirodniji i opušteniji način interpretacije zabavnih melodija. Zbog raznovrsnosti programa i specifične izvedbe te brojnih koncerata i nastupa na feštama i festivalima, Godimenti su brzo stekli simpatije publike.

 Obala Juričev Ive Cota, od 21:00 h
10.
srp
2015.

Na tradicionalnoj  ribarskoj večeri u Vodicama probajte pečene srdele, školjke na buzaru i domaće vino, a za dobru zabavu pobrinut će se glazbeni gosti.

 

Organizator: ŠRK Mali porat

 


Obala Vladimira Nazora, 10.07. u 20.00 h

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.