08.
svi
2014.

Izložba Velika Mrdakovica, rezultati najnovijih arheoloških istraživanja, otvorena je 08. svibnja u Kulturnom centru. Ova izložba se može posjetiti do kraja ljeta radnim danom do 15.00h i u vrijeme kad je otvoreno kino.

 

 

 

 

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Vodice i Muzej grada Šibenika


Kulturni centar Vodice
25.
srp
2014.

Vodička glazba utemeljena je 1926. godine pod nazivom "Hrvatsko muzičko društvo Starčević", a prvi nastup imala je 1928. godine. Od tada, orkestar neprekidno djeluje uz veliku pomoć grada i mještana. Glazba je osvojila brojna prva mjesta na regionalnim smotrama kao i dobre plasmane na državnim susretima te mnogobrojna priznanja za dugogodišnji rad. 


Obala Vladimira Nazora, 21:00 h
25.
srp
2014.
-
27.

srp
2014.

Sajam braniteljskog poduzetništva je manifestacija kojom se predstavljaju branitelji iz gotovo svih krajeva Hrvatske kao proizvođači suhomesnatih proizvoda, sireva, vina, meda, rakija, i drugih proizvoda.

 

Sajam se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnice Vodica.


Obala Juričev Ive Cota, 11.00 h
27.
srp
2014.

Tradicionalne pjesme, plesove i običaje iz svog kraja publici će predstaviti KUD "Marina Srebrena" iz Marine.

 

 

 

 

 

 


Srima, Trg Srime u 21:00 h
27.
srp
2014.

Plesači i tamburaški orkestar KUD-a Branimir iz Bošnjaka predstavit će folklorne plesove i običaje svoga kraja, uz prezentaciju i degustaciju tradicionalnih slavonskih jela.

 


Obala Vladimira Nazora, 21:00 h
29.
srp
2014.
-
30.

srp
2014.

Na ovogodišnjem Vodice Jazz  & Blues Festivalu nastupaju:

 

29.07.

Jean Toussaint & ZZ quartet

Oridano Gypsy Jazz Band

30.07.

Delta Blues Gang

Cubismo


Obala Vladimira Nazora, u 21:30 h

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.