30.
sij
2015.

ODGOĐENO

 

 

Predstava "Djevojka koja nestaje" djelo je teatra Susret iz Osijeka

Režija: Robert Raponja

Igraju: Ivana Gudelj i Duško Mudrinić

 

Ulaznica je 40,00 kn, a za umirovljenike i studente 20,00 kn.

 


Kulturni centar Vodice, 30. siječnja u 20.00h
30.
sij
2015.

U Noći muzeja 2015. Memorijalni centar Faust Vrančić otvara svoja vrata u 18:00h kada će posjetitelji moći razgledati stalni postav.

Program započinje u 18:30h predstavljanjem Poljoprivredno-turističke zadruge ”Faust Vrančić” iz Prvić Luke čiji su proizvodi nositelji oznake Hrvatski otočni proizvod. U tom predstavljanju posjetitelji će se moći upoznati sa proizvodima zadruge i njenim radom te prednostima koja donosi oznaka HOP.
U 19:30h Centar će predstaviti novotiskani katalog stalnog postava koji zorno prikazuje život i bogati stvaralački opus Fausta Vrančića, hrvatskog velikana europskog glasa.


MC Faust Vrančić - Prvić Luka

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.