17.
lis
2014.

Mario Fratti: Prijateljice, predstava u izvedbi Kristalne kocke vedrine, Gradskog kazališta Sisak, govori o jednoj mogućoj ljubavi, čistoj i bez interesa koja biva uništena sveprisutnim materijalizmom i ne baš dobrohotnom intervencijom navodnih prijatelja.

Glume:  Goran Grgić, Dunja Sepčić, Igor Golub, Nada Abrus

Prijevod na hrvatski, adaptacija i režija: Boris B. Hrovat
Scenografija: Igor Dobranić
Kostimografija : Danica Dedijer, Višnja Iris
Izbor glazbe: Boris B. Hrovat

 

Ulaznica je 40 kn, a za studente i umirovljenike 20 kn


Kulturni centar Vodice, 17.listopada u 20.00 h
14.
stu
2014.
-
16.

stu
2014.

Legendarna i najmasovnija odobalna regata u Hrvatskoj vodi jedriličare 110 milja dugim kursom Vodice - Jabuka - Vodice.  Regata je poznata po noćnom startu i mističnoj Jabuci, a karakterizira je jak vjetar te iscrpljujuće i dugotrajno jedrenje.

 

Organizator: JK TIjat - Vodice


Vodice, 14.-16.11.2014.

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.