21.
stu
2014.

Kazalište PlayDrama gostuje u Vodicama s predstavom "Omladini o idealima" , a redatelji i dramaturg predstave je Elvis Bošnjak.

Igraju: Bojan Brajčić, Pere Eranović, Sara Ivelić, Zorana Kačić, Petra Kovačić Pavlina, Petra M. Kovačić, Marjan Nejašmić Banić, Lara Živolić.

 

Cijana ulaznice: 40kn/studenti i umirovljenici 20 kn

 Kulturni centar Vodice, 21. studenog u 20.00
29.
stu
2014.

Tradicionalno klupsko natjecanje u lovu na lignje "Lignja-2014."  održat će se u subotu, 29. studenog 2014. godine.

Sve informacije i prijava u utorak, 25. studenog, u maloj vijećnici Grada Vodica od 18,00 do 19,00 sati.

 


29.studenog 2014.

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.