20.
pro
2014.
-
23.

pro
2014.

Tradicionalna božićna izložba LU More bit će otvorena u subotu, a može se pogledati do 23.12. svakim radnim danom od 08. do 14 sati.

 

 

 

 

 


Gradska vijećnica grada Vodica, 20.12. u 19.00 h
20.
pro
2014.
-
31.

pro
2014.

Ove godine na Trgu kneza Branimira bit će održan Božićno - novogodišnji sajam. Za vrijeme sajma posjetitelji će uživati u zabavno-glazbenom programu, te jednostavnim jelima i pićima. Na jednom mjestu moći će se kupiti prigodni božićni pokloni, suveniri i rukotvorine, med, maslinova ulja i vina domaćih proizvođača i obrtnika. Bit organizirana i dječja radionica koja će biti smještena u neposrednoj blizini parka u toplom zatvorenom prostoru gdje će djeca  crtati, pjevati i izrađivati ukrase.

 

Organizatori: Humanitarna udruga Daj 5 od srca, Grad Vodice


Trg kneza Branimira, 20.12.-31.12.
31.
pro
2014.

DOČEK NA OTVORENOM

Vodički DJ-evi: Apaša, Tome, Ante,

Trussrecords, Longplejka i Hans, 

Trg kneza Branimira, od 22.00 h

 

HOTEL OLYMPIA - dražen zečić

više »

 

KLUB opium - mARTIN LANDSKY

više » 

 

EXIT CLUB - DJ SOUNDLAB, DJ JOHNNY I., DJ VLADO

više » 


Vodice, 31.12.2014.

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.