08.
svi
2014.

Izložba Velika Mrdakovica, rezultati najnovijih arheoloških istraživanja, otvorena je 08. svibnja u Kulturnom centru. Ova izložba se može posjetiti do kraja ljeta radnim danom do 15.00h i u vrijeme kad je otvoreno kino.

 

 

 

 

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Vodice i Muzej grada Šibenika


Kulturni centar Vodice
23.
srp
2014.

Klapa Bunari iz Vodica pobjednik je Superfinala FDK Omiš 2012, nositelj nagrada sa Omiških Večeri popularnih i novih skladbi, dvostruki osvajač Grand Prixa i zlatne plakete klapskog festivala Školjka u Pakoštanima, osvojila je i nagradu za najbolju izvedbu izvorne skladbe na cijenjenom Skradinskom susretu klapa.

 


Obala Juričev Ive Cota, u 21:00 h
23.
srp
2014.

Artists on Globe

VODA - IZVOR ŽIVOTA

Međunarodna kulturna manifestacija

 

Izložba slika

Koncert klape Bunari

 

 

 


Ob. Juričev Ive Cota od 21.00 h
25.
srp
2014.

Vodička glazba utemeljena je 1926. godine pod nazivom "Hrvatsko muzičko društvo Starčević", a prvi nastup imala je 1928. godine. Od tada, orkestar neprekidno djeluje uz veliku pomoć grada i mještana. Glazba je osvojila brojna prva mjesta na regionalnim smotrama kao i dobre plasmane na državnim susretima te mnogobrojna priznanja za dugogodišnji rad. 


Obala Vladimira Nazora, 21:00 h
27.
srp
2014.

Tradicionalne pjesme, plesove i običaje iz svog kraja publici će predstaviti KUD "Marina Srebrena" iz Marine.

 

 

 

 

 

 


Srima, Trg Srime u 21:00 h
27.
srp
2014.

Plesači i tamburaški orkestar KUD-a Branimir iz Bošnjaka predstavit će folklorne plesove i običaje svoga kraja, uz prezentaciju i degustaciju tradicionalnih slavonskih jela.

 


Obala Vladimira Nazora, 21:00 h

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.