08.
svi
2014.

Izložba Velika Mrdakovica, rezultati najnovijih arheoloških istraživanja, otvorena je 08. svibnja u Kulturnom centru. Ova izložba se može posjetiti do kraja ljeta radnim danom do 15.00h i u vrijeme kad je otvoreno kino.

 

 

 

 

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Vodice i Muzej grada Šibenika


Kulturni centar Vodice
29.
kol
2014.

Memorijalni turnir "Ovo nije kraj", posvećen je hrabrim ljudima, našim poginulim vatrogascima s Kornata. 

Točno u 21 sat počet će zajedničko puštanje lampiona sjećanja, te nakon toga finale turnira.
Pozivaju se svi ljudi  dobre volje da se priključe u sjećanju na naše vatrogasce i humanitarnoj akciji s koje je cjelokupni prihod namijenjen kupnji neinvazivnog respiratora.

 

Organizatori:  MNK "Heroji 2007", Humanitarna udruga: "Daj 5 od srca"


Kod stare škole od 17.30 h
04.
ruj
2014.
-
06.

ruj
2014.

U rujnu se u Vodicama tradicionalno održava natjecanje u big game ribolovu, a pobjednik stječe direktno pravo nastupa na svjetskom prvenstvu. Predstavljanje ekipa, vaganje ulova i zabavni program održavaju se u centru grada - dođite i uz pečenu tunu i domaće vino podržite natjecatelje!

 

Organizator: ŠRK Mali porat

                


Obala Vladimira Nazora

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.