08.
svi
2014.

Izložba Velika Mrdakovica, rezultati najnovijih arheoloških istraživanja, otvorena je 08. svibnja u Kulturnom centru. Ova izložba se može posjetiti do kraja ljeta radnim danom do 15.00h i u vrijeme kad je otvoreno kino.

 

 

 

 

Organizatori: Pučko otvoreno učilište Vodice i Muzej grada Šibenika


Kulturni centar Vodice
20.
kol
2014.

U sklopu ovogodišnje manifestacije održat će se i dodjela nagrada pobjednicima natječaja "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto" u organizaciji tvrtke Leć d.o.o. i web portala Infovodice.

 

 

Organizator: Udruga maslinara i uljara Traulik


Trg dr. F. Tuđmana, u 20:00 h
20.
kol
2014.

Klapa Bunari iz Vodica pobjednik je Superfinala FDK Omiš 2012, nositelj nagrada sa Omiških Večeri popularnih i novih skladbi, dvostruki osvajač Grand Prixa i zlatne plakete klapskog festivala Školjka u Pakoštanima, osvojila je i nagradu za najbolju izvedbu izvorne skladbe na cijenjenom Skradinskom susretu klapa.

 


Obala Juričev Ive Cota, u 21:00 h
22.
kol
2014.

Na "Smotri klapa" u Prvić Luci nastupaju: Pergular, Luna, Cima, Oršulice, Bunari, Dalmatinke.

Organizator: ŠRK "Botnica"

 

 


Trg sloge puka, 21.00 h
22.
kol
2014.

Na manifestaciji "Mirisi i okusi drniškog kraja" predstavit će se proizvođači drniškog pršuta, sira iz mišine, vinari,  proizvđači meda i proizvođači autohtonih suvenira. Ovaj događaj će popratiti klapa "Drniš" i KUD Miljevci.

 


Obala Vladimira Nazora, 18.00 h
24.
kol
2014.
-
24.

kol
2014.

Ova regata nosi ime prema vještini jedrenja latinskim jedrom, odnosno burtižanju. Brojni zaljubljenici jedrenja i tradicije ovog kraja po sedmi put će se sastati u Šepurini na otoku Prviću. U prijateljskom ozračju odmjerit će snage svojih leuta, gajeta, batana i drugih tradicionalnih brodova, a fešta će u mjestu trajati cijeli dan.


Šepurine,24.08.2014.

Izdvojeno
Faust Vrančić, rođen u Šibeniku 1551., svojom se genijalnošću­ ­isticao među najvećim umovima renesanse. Svojim djelima dokazuje da je rođen puno prije vremena u kojem će se njegove zamisli moći realizirati. Ostavio je neizbrisiv trag na hrvatsku i svjetsku znanost.
Volite li brži tempo? Višak energije možete potrošiti na mnoge adrenalinske aktivnosti - jedrenje, ronjenje, biciklizam, big game fishing, letenje padobranom...
U zdravom tijelu zdrav duh. Smisao wellnessa je briga o zdravlju, usklađenost tijela i duha, odnosno stjecanje umijeća zdravog načina življenja...
Vodice su novo i zanimljivo turističko odredište za organizaciju kongresa, seminara i team building programa.
gdje su vodice?You need to upgrade your Flash Player
Click here to intall latest Flash Player
Vodice, turističko središte poznato po svojoj živosti i raznolikosti turističke ponude, smještene su na obali 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije.